Gert-Jan van Ark 06-57193050

Eigen Wegwijs: rijlessen op je eigen wijze

Je rijbewijs halen via een persoonlijk lesplan

In een ontspannen sfeer wil ik, Gert-Jan van Ark, jou op een milieuverantwoordelijke manier leren autorijden in een groengas auto. Een rijbewijs geeft je veel vrijheid, maar brengt ook verantwoordelijkheden met zich mee. Die vrijheid en verantwoordelijkheden wil ik je aanleren, zodat jij je hele leven lang plezier hebt van je rijbewijs. Die verantwoordelijkheid neem ik zelf serieus, daarom beschik ik over een verklaring van goed gedrag. Dit is binnenkort verplicht vanuit de Bovag.

Persoonlijk lesplan

De lessen richten we samen in op een manier die bij jou en je vaardigheden past. Zo leer jij op de meest effectieve en efficiƫnte wijze autorijden. Wil je bijvoorbeeld ervaren hoe het is om op een motor te zitten? Dat kan!
Tijdens de lessen zal het regelmatig voorkomen dat we de lesauto even stil zetten om een situatie te bekijken en te bespreken. Doordat ik in het bezit ben van een auto-, motor- en vrachtwagenrijbewijs weet ik me goed te verplaatsen in andere weggebruikers en die kennis deel ik graag met je. Zo krijg je inzicht in een breed verkeersgedrag.

Lessen waar jij je prettig bij voelt

Daarnaast vind ik het belangrijk om jou autorijlessen aan te bieden die bij jou passen. Kun je alleen in de avonduren of op zaterdag lessen volgen? Dan spreken we dat af! Als je bijvoorbeeld wilt dat je ouders meerijden, kan dit.

Kortom: op een eigen wijze probeer ik jou op een manier die bij jou past wegwijs te maken!

Plan nu jouw GRATIS meerijles